Sayfalar

Cuma, Şubat 01, 2019

Sahte Prenses - Tavsiye Dizi


Yıllar önce severek izlediğim ancak çok uzun ömürlü olmayan bir dizi. Sanırım 18 bölüm sürmüştü ama neyse ki mutlu sondu.
Başrolleri Deniz Uğur ile Haluk Piyes paylaşmıştı. Resimlerden de görüldüğü üzere birbirine çok yakışan bir çift.

Dizinin konusu da güzel.
Ceylan (Deniz Uğur), tek çocuğuna bakmaya çalışan bir annedir. Ailesinden, boşandığı kocasından pek yardım göremediği için bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır.

Kerem( Haluk Piyes) ise zengin bir genç adamıdır. Sevgilisiyle tartışıp ondan ayrıldıktan sonra Ceylan'ın oteline gelir ve orada kalmaya başlar.
Yolları bir şekilde kesişen bu çiftin aşklarını izlemek çok güzeldi. Ceylan'ı zengin bir kadın zanneden Kerem ve bu yalanı sürdürürken biraz da olsa hayatında romantik bir masal yaşamak isteyen Ceylan'ın hikayesini eminim sizler de büyük bir keyifle izleyeceksiniz. Müzikleri de ayrıca güzel.
Jeneriği sizlerle paylaşacağım.Show TV'nin o dönemlerde başarılı birçok dizisi vardı. Sevda Çiçeği de bunlardan birisiydi. Çalışmalar çok güzel olmasına rağmen ne yazık ki çoğu uzun sürmedi. Sahte Prenses de o dizilerden. 18 Bölüm sürmüş ama çok güzel bir hikaye sunmuş izleyicilere. Özellikle Deniz Uğur ve Haluk Piyes birbirine çok yakışmış.
Bölümler de ancak bir saat sürüyor. Youtube da bütün bölümler mevcut. Çok vaktinizi alacağını düşünmüyorum. Kesinlikle izlemeniz gereken, romantik, tatlı bir dizi.

Sahte Prenses'i izlemiş olanlar, bana sonuna kadar katılacaklardır.
Dizinin jenerik müziği ise şöyle;


Keyifli izlemeler!

2 yorum:

  1. Adaşım aynı benim gibisin.Arada eski dizileri izliyorum da seviyeli,kaliteli yapımlar.Şuanda öylesini bulması çok zor.

    YanıtlaSil
  2. Maalesef öyle adaşım.

    YanıtlaSil