Sayfalar

Çarşamba, Aralık 15, 2021

Harry Potter Geri Dönüyor! Oyuncular Yeniden Buluştu!

Harry Potter serisi, küçükten büyüğe herkesi etkisi altına alan ve ne kadar izlenirse izlensin, asla eskimeyen bir seri. Bu yüzden izleyicileri heyecanlandıran bir gelişmeyle, Warner Bross, Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın 20. yılına özel olarak , 1 Ocak 2022'de gösterime girmesi beklenen bir televizyon programı hazırlamaya karar verdi. 
Harry Potter ekibi ve oyuncularını bir araya getirecek olan bu program, izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. HBO Max, 1 Ocak 2022'de, Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts adı altında, Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'ı buluşturacak. Başrol oyuncularının yanısıra, yine seride yer almış olan birçok oyuncu da bu özel programa katılacak. 

Programda daha önce seride görmediğiniz sahnelerden, perde arkasındaki sahnelere kadar, bulmacalar, kısa klipler, röportajlar, filme dair bilinmeyen detaylar gibi, büyücülük dünyasına ait birçok şey paylaşılacak. 

Program için Daniel, Rupert ve Emma'dan ilk görsel geldi bile! Onları yeniden bir arada görmek, herkesi heyecanlandırdı! Bakalım 1 Ocak 2022'de bizleri nasıl bir Harry Potter şöleni bekliyor! 

Hogwarts mektuplarınızı aldınız mı? 

İşte programa özel ilk teaser sizlerle! 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder