Sayfalar

Cuma, Ağustos 06, 2021

Tavsiye Çizgi Dizi : Kül Kedisi - Cinderella Monogatari

Bildiğimiz o masalsı hikayenin aktarıldığı, 1996 yapımı, harika bir çizgi diziden bahsetmek istiyorum sizlere. Öz annesini küçük yaştayken kaybeden Sinderella, babasının uzun bir iş yolculuğuna çıkmasıyla, koca evde üvey annesi ve üvey kız kardeşleriyle yalnız kalır. Ancak üvey annesi ondan hiç hoşlanmamaktadır ve evdeki kuralları değiştirir. Sinderella onlara hizmetçilik yapar, bu uğurda onun ne durumda olduğunu hayvan dostlarından başka kimse umursamaz.

Köpeği, kuşu ve fare dostlarıyla birlikte kendi yaşamını idame ettirmeye çalışır. Ne yaparsa yapsın üvey annesi ve kız kardeşleri onu görmezden gelerek eziyet ederler.

Hayvan dostlarıyla iletişimde olabilmesi onun için harika olan tek şeydir ve bunu, onu gizli gizli izleyen peri Paulette sayesinde olmaktadır. 
Sinderella zamanla kendisine Charles adında bir arkadaş bulur. Charles sürekli hırsızlık yapan, serseri bir yakışıklıdır. Sinderella ona bu yaptığının yanlış olduğunu anlatır ancak bilmediği bir şey vardır. Charles aslında halkın arasında başka bir kimlikle gezen, gerçekte ülkenin prensi olan bir adamdır. 

Acımasızlığı, dostluğu, arkadaşlığı ve aşkı anlatan bu keyifli çizgi diziyi izlemenizi tavsiye ediyoruz. Harika bir yapım! Keyifli seyirler. 


Youtube üzerindeki Türkçe dublajlı oynatma listesine buradan ulaşabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder