Sayfalar

Perşembe, Aralık 23, 2021

Agatha Christie'nin Romanı 'Death on the Nile' Film Uyarlamasından İlk Fragman Geldi!

Polisiye romanların baş isimlerinden birisi olan Agatha Christie'nin bir filmi daha beyaz perdeye aktarıldı. Merakla beklenen Death on the Nile filmi, Doğu Ekspresinde Cinayet filminin devamı olarak duyurulmuştu. Yönetmen Kenneth Branagh'ın dedektif Hercule Poirot olarak yeniden başrolde olduğu filmde, Doğu Ekspresinde Cinayet filminden devam oyuncularıyla birlikte, Death on the Nile filmiyle kadroya katılan Gal Gadot var. 

Filmin konusu ise şöyle;

Dedektif Hercule Poirot, Mısır tatili için yaptığı yolculuk sırasında, balayındaki bir çift ile tanışır. Ancak bu çiftin davranışları ona garip gelmektedir. Linnet Doyle ismindeki kadın öldürülünce Hercule Poirot cinayetin nedenlerini araştırmaya başlar. Bu korkunç ölüm, aynı gemide yolculuk yapan dedektifin, yolculuğu durdurmasına neden olur. Acaba kadını kim öldürmüştür? Kocası mı, yoksa başka birisi mi? 

Film defalarca kez ertelenmesine rağmen nihayet fragman geldi ve vizyon tarihi kesinleşti. Agatha Christie'nin milyonlarca kez okunan romanlarından biri olan Nil'de Ölüm, 11 Şubat 2022'de gösterime girecek. Fragmanı izlemeniz için buraya bırakıyoruz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder